Noul numar 10 al Viitorului lui Hagi


Florin Cernat a ales sa semneze cu Viitorul Constanta, dupa ce acesta a mai purtat discutii cu Steaua, Dinamo si Astra dar si nou-promovata Voluntari.

Am fost putin surprins aseara cand am vazut o stire in exclusivitate pe un site sportiv si citind titlul „Cernat a semnat! Vezi aici cu cine..”, prima data am crezut ca cei de la Voluntari i-au obtinut semnatura, dupa ce au mai reusit cateva transferuri importante pentru Liga I, insa m-am inselat.

Hagi, dupa cum ne-a obisnuit in fiecare pre-sezon, incearca sa aduca langa talentatii lui tineri si fotbalisti cu experienta. Vezi cazut Ghionea, Albut, C. Munteanu sau chiar Banel Nicolita.

Insa consider ca acest transfer este cel mai reusid de departe. Seriozitatea si talentul iesit din comun al jucatorului ce a acumulat si o experienta vasta in anii petrecuti in Ucraina si Turcia ii va ajuta cu siguranta in primul rand pe Viitorul ca echipa si apoi individual pe fiecare jucator care cu siguranta are ce invata de la „noul numar 10” !

Va las mai jos cu rezumatul partidei Otelul Galati – Ceahlaul, unul dintre cele mai bune meciuri reusite de Cernat sezonul trecut.

Lasă un comentariu