King LeBron vs. GS Warriors


Cele 40 de puncte reusite de LeBron James au cantarit decisiv in desemnarea castigatoarei celei de-a treia partida din finala NBA.

Cleveland a preluat conducerea dupa ce a fost condusa cu 1-0 dupa primul meci si mai are nevoie de inca doua victorii pentru a realiza o performanta extraordinara. Prima poate fi obtinuta vineri dimineata, LeBron&co avand avantajul terenului propriu.

Pentru mine, care nu prea am fost familiarizat cu acest sport atat de pretuit de americani, este o onoare ca sunt contemporan cu acest fabulos jucator, care este desemnat drept cel mai bun din toate timpurile de unii.

Dupa ce a parasit pe Miami Heat pentru a se intoarce acasa, „King James” a tras dupa el pe Cleveland in a 6-a finala din cariera. LeBron este singurul titular care a mai ramas fata de primul 6 de la inceputul sezonului regulat; nu se accidenteaza si cand iti da impresia ca e obosit, reuseste puncte, recuperari si pase decisive care ii duc echipa spre victorie.

Abia astept urmatorul meci, urmatorul show realizat de cele doua echipe, unde sper ca si MVP-ul sezonului, Stephen Curry sa se ridice la forma ce l-a consacrat.

Va las aici cu rezumatul meciului de astazi dimineata, cu cel mai bun jucator de basket din acest moment in prim plan.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s