Ultima etapa montana in Turul Frantei


g35cHJB

Cu Vicenzo Nibali aflat pe pozitia 1 la o diferenta de 5 minute fata de Alejandro Valverde, ultima etapa din Muntii Pirinei se anunta a fi o lupta deschisa numai pentru pozitia a doua in clasamentul general. Acest lucru s-a adeverit. Vicenzo Nibali a atacat din grupul favoritilor pe Hautacam (ultima catarare a etapei ce are o lungime de 13,6 km si o panta medie de 7,8%) si a reusit sa castige a 4 etapa din acest tur la o diferenta de un minut si zece secunde fata de grupul urmaritorilor format din Pinot, Majka, Peraud si Van Garderen. Ocupantul pozitiei a doua, spaniolul Alejandro Valverde a sosit cu un minut si 59 de secunde intarziere ceea ce l-a facut sa ajunga pana pe locul 4 in clasamentul tricoului galben fiind depasit de Thibaut Pinot si Jean-Christophe Peraud. Iata cum arata clasamentul general:

Untitled

Locul al 3lea in aceasta etapa i-a asigurat polonezului Rafal Majka tricoul alb cu buline rosii pentru cel mai bun catarator. In clasamentul sprinterilor Peter Sagan ramane lider, iar in clasamentul tinerilor Thibaut Pinot pare de neinvins. AG2R conduce clasamentul pe echipe.

Etapa de sambata (a20a) este ultima care mai poate produce schimbari in clasamentul general aceasta fiind formata dintr-un contratimp pe o distanta de 54 de kilometri. Totusi este greu de crezut ca Nibali mai poate pierde tricoul galben, avansul sau fiind unul urias. Pe de alta parte, insa Alejandro Valverde inca mai spera sa-si recapete pozitia pe podium.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s