Posibil antrenor nou pentru Kosarom Pascani


Dupa ce echipa s-a reunit acum 2 zile, astazi, la antrenamentul de la ora 11 jucatorii au aflat despre anumite discutii referitoare la banca tehnica pentru anul viitor.

Antrenorul Liviu Petrache, seful centrului de copii si juniori CSMS Iasi, s-a deplasat la Pascani pentru a discuta o posibila preluare a clubului pascanean.

Fostul fundas al Politehnicii Iasi a mai antrenat Targu Frumos si a fost in discutii pentru a prelua pe rand Cetatea Tg. Neamt si Petrotub Roman. A realizat perfomanta cu juniorii de la CF Noua Genetatie Iasi, club pe care l-a condus in totalitate si momentan antreneaza o grupa de juniori de la CSMS Iasi.

Regasim si in lotul echipei Kosarom Pascani jucatori descoperiti si formati de fostul capitan la Politehnicii. Nemtanu, Huma, Giurgiuveanu au fost juniori la clubul particular Noua Generatie si au reusit performante notabile alaturi de acesta. Alte nume slefuite de Petrache sunt Crenganis, Pasniciuc sau Gorovei, jucatori ce au evoluat sezonul trecut pentru CSMS Iasi, Miroslava respectiv CSU Craiova.

Vom afla zilele urmatoare daca cele doua parti se vor intelege si daca antrenorul Liviu Petrache va prelua conducerea echipei din Pascani.

(Fotografie – Liviu Petrache alaturi de formatia Noua Generatie, grupa 95, alaturi de Gheorghe Hagi, la turneul final desfasurat in Constanta)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s