Reunire CS Kosarom Pascani! 5 jucatori au plecat


Jucatorii au fost chemati ieri la ora 11 la stadionul CFR pentru a desfasura primul antrenament din pre-sezon si pentru discutii administrative.

Multi dintre jucatori s-au invoit de la antrenamentul de ieri din cauza problemelor personale, discutiile purtandu-se astazi intre jucatori si conducerea clubului, dupa un antrenament de o ora in care jucatorii s-au dezmortit dupa perioada de vacanta.

Primul care a hotarat sa nu mai continue la echipa fanion a Pascaniului a fost mijlocasul Bogdan Chimir. Acesta si-a terminat contractul si a semnat cu CS Miroslava, care se anunta o candidata la promovare anul urmator. Alaturi de acesta a plecat si Bogdan Stiubei.

Diaconu Lucian, Luca Mihai si Nicu Azaharioaiei au terminat si ei contractul si sunt liberi de contract. Primul va ajunge cel mai probabil la Cetatea Tg. Neamt, echipa de sub Cetate fiind foarte aproape sa il transfere si pe fundasul central Olarita Marius, care are insa de ales intre mai multe oferte.

Lui Giurgiuveanu si Huma i-au expirat imprumuturile de la FC Botosani respectiv CSMS Iasi si urmeaza sa negocieze prelungirile pentru inca un an.

Au mai fost discutii pentru jucatorii Nemtanu, Viorica si Agrigoroaie insa clubul a decis ca acestia sunt netransferabili.

La capitolul veniri nu exista nimic cert, mai multi jucatori prezentandu-se la pregatire pentru a fi evaluati de antrenorul Romica Vacaru si secundul-jucator Radu Dan.

Urmeaza o perioada de pregatire in care lotul se va contura pentru sezonul de Liga a III-a ce urmeaza. Primul meci oficial va fi pe 30 iulie, in turul II al Cupei Romaniei. Cel mai probabil adversarul va fi Rapid Dumesti sau Fratautii Vechi, echipe calificate in turul al II-lea.

Pagina oficiala de facebook a echipei : CS Kosarom Pascani

Reclame

Un gând despre „Reunire CS Kosarom Pascani! 5 jucatori au plecat

  1. Pingback: Reunire CS Kosarom Pascani! 5 jucatori au plecat | NEWSPASCANI.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s