Turul Frantei 2014 incepe astazi!


Peste 100.000 de oameni au asistat la ceremonia de prezentare a celor 198 de concurenti care vor participa la editia cu numarul 101 al Turului Frantei, care a avut loc la Leeds.

Lista cu toti cei 198 de concurenti o gasiti pe Prosport.ro.

Etapa inaugurala a Marii Bucle are loc astazi, cu o prima etapa care porneste de la Leeds. 191 de km vor strabate ciclistii pana la Harrogate.

Favoritii din acest an la castigarea Turului Frantei sunt Froome, Contador, Valverde si Nibali. Acestia au anumite perioade din cursa in care vor incerca sa se desprinda, fiecare cu ajutorul propriei echipe. Froome va miza în munti pe Mikel Nieve, Vasil Kirienka, Geraint Thomas sau Richie Porte, in timp ce printre locotenentii lui Contador se numara Nicolas Roche, Michael Rogers sau Rafal Majka.
tour-de-france-the-contenders-vincenzo-nibali-alberto-contador-chris-froome_3165698
De la staga spre dreapta : Vincenzo Nibali, Alberto Contador, Chris Froome si Alejandro Valverde.

Pe durata celor trei saptamani de concurs, mini-camere vor fi amplasate pe anumite biciclete. „În fiecare zi, câte patru concurenţi de la două echipe, vor fi echipaţi cu material ultra-lejer, care va capta toate momentele cursei, inclusiv pe cele inedite sau insolite„, au afirmat organizatorii Turului Franţei.

Turul Frantei 2014 va fi transmis in 190 de tari, in total vor fi aproximativ 90 de ore de transmisie in direct din timpul etapelor Marii Bucle 2014.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s